Blog over energie

Door Pixeltje op maandag 26 september 2011 11:47 - Reacties (3)
Categorie: WATT - BEC, Views: 5.095

Dissumdan; eerste blogpost op mijn net verkregen t.net blog. Sinds 2005 actief op tweakers.net en altijd met plezier de blogs van anderen gelezen.

Nooit de behoefte gehad aan een eigen blog, maar nu is dat veranderd :) Ik doe mee aan een wedstrijd (ontstaan uit het BEC - Bossche Energie Convenant) als 'captain' van een team. Ik mag er nu nog niet veel over zeggen, maar aanstaande donderdag zou het los moeten barsten. De website van de actie komt online, de deelnemers (140!) kunnen beginnen met de wedstrijd en de media zal er in 's-Hertogenbosch en omstreken veel aandacht aan schenken.

Een van de eisen die gesteld worden aan de teamcaptain is dat er actief over de wedstrijd, actie en het verloop ervan gecommuniceerd wordt met de buitenwereld, middels een blog, Twitter, Facebook en noem maar op. Omdat hier op tweakers.net al meerdere mensen erg actief zijn op het gebied van energie, besparingen en alles wat er bij komt kijken, leek me dit een mooie plek voor een blog hierover.

Sorry dat ik nu een beetje in vaagheden moet blijven blijven, maar aanstaande donderdag zal ik hier uitleggen wat er gebeurd, wie er meedoen en wat de bedoeling is.

Volgende: Watt bespaar jij?! 09-'11 Watt bespaar jij?!

Reacties


Door Tweakers user afraca, maandag 26 september 2011 11:51

Zelf doe ik binnenkort als natuurwetenschap & innovatiemanagement bachelorstudent aan de universiteit Utrecht mee aan de NRG battle (nrgbattle.nl ) , een wedstrijd gericht op innovatie betreffende duurzame energie. Ben benieuwd wat je over jouw wedstrijd met ons gaat delen.

Door Tweakers user mux, maandag 26 september 2011 22:06

Leuk. Ik ben benieuwd wat je gaat schrijven. Ik hoop dat je lekker diep in kunt gaan op de techniek, of in ieder geval op de punten waar jullie iets speciaals of anders doen. Mensen die kwalitatief over duurzaamheid praten hebben we op zich wel genoeg, echte techneuten nog verrassend weinig.

Door Tweakers user Rijut, dinsdag 24 juli 2012 17:00

er wordt steeds meer over duurzamheid geschreven, en je hebt tegenwoordig heel veel keus. Ook bijv. groene stroom leveranciers vergelijken en goedkope energie (naast zonnepanelen etc) Lekker besparen, en groener kan het altijd !!!

Reageren is niet meer mogelijk